Dygtige auditorer

Hos Intertek DIC A/S ser vi vores auditorer som de største aktiver og ambassadører i relation til vores kunder. Vi bestræber os på at udføre konstruktive og værdiskabende audits hver gang at vi er ude og besøge vores kunder.   Auditorerne er kompetente og godkendt inden for de enkelte brancher og NACE koder, så de altid er opdateret på relevant lovgivning. I enkelte tilfælde benytter vi os ligeledes af vores tilknyttede brancheeksperter.

Alle auditorer har praktisk ledelseserfaring fra tidligere ansættelser, så de har en løsningsorienteret tilgang til arbejdet med kunderne. Vi vil gerne holde bureaukratiet på et minimum og forsøger at gøre arbejdet så effektiv som overhovedet muligt med respekt for vores akkreditering, kundernes krav, lovgivningen og de standarder, som vi auditerer i.

Vores auditorer er fokuserede og tager sig gerne tid til at vende eventuelle problemstillinger med kunderne, hvis de støder på udfordringer eller nye krav, uden at vi sender store ekstra regninger. Vi vil gerne have langvarige kunderelationer, så god kundeservice er en selvfølge.

Vi måler hele tiden kundetilfredsheden herunder bedømmelse af auditorens indsat efter hver gennemført audit. Hvis du har ris, ros eller spørgsmål til ovenstående, må du endelig kontakte os. Vi erkender, at vi altid har et forbedringspotentiale.

  • Kontakt

Adm. direktør Thomas Andersson
Telefon: +46 708 752 042
E-mail: thomas.andersson@intertek.com