Gratis fyraftensmøde vedrørende de nye versioner af ISO9001 og ISO14001

I 2015 afløser en ny version af ISO 9001 og ISO 14001 standarder de nuværende. Vi tilbyder vores kunder og andre interesserede at deltage i et af vores gratis fyraftensmøder.

Der bliver  tale om væsentlige ændringer af standarderne, samtidig med at de kommer til at følge den samme struktur, hvilket vil gøre det nemmere at lave et integreret ledelsessystem. Det forventes ligeledes, at den internationale arbejdsmiljøstandard OHSAS 18001 på sigt (2016) kommer til at følge samme struktur.

De væsentligste ændringer gennemgås på mødet.  Heldigvis er der god tid til at forholde sig til ændringerne, men det kan dog være værdifuldt for visse virksomheder at påbegynde arbejdet i god tid, hvis man har planer om at foretage større eller mindre revisioner af sit nuværende system.

Der vil naturligvis blive lejlighed til at stille spørgsmål, og forhåbentligt får vi en spændende debat. Vores målsætning er, at deltagerne får grundig information og forudsætninger for i god ro og orden at implementere de nødvendige ændringer, inden de træder i kraft.

Møderne vil blive afholdt i tidsrummet kl. 15 til 17. Efterfølgende vil vi byde på en forfriskning, en sandwich og muligheden for at netværke!

Fyrattensmøderne vil blive afholdt:

Ålborg 19. februar.

Kolding 20. februar.

København 26. februar.

 

Du kan tilmelde dig til arrangementet hos:

 

Lars Christensen

Salgsansvarlig og lead auditor

Telefon: +45 20 52 33 63

E-mail: lch@dic.dk