Ledige stillinger

Intertek DIC A/S søger en LEAD auditor med en uddannelse som maskinmester og el erfaring til at servicere vores jyske industri kunder.

Intertek DIC A/S søger en dygtig medarbejder, der som LEAD auditor kan servicere vores kunder primært inden for el området. Du har bopæl i Trekantområdet eller Midtjylland og kan arbejde ud fra din hjemadresse.

Om os:

Intertek hører indenfor sit område til blandt de 3 største på verdensbasis og arbejder med rådgivining, træning og auditering på en lang række områder. Du får mere end 42.000 kollegaer i 100 lande, og i Danmark er der omkring 50 kollegaer. Intertek DIC A/S har hovedkontor i Sjølund.

Opgaven:

Din opgave bliver auditering, rådgivning og træning inden for følgende områder: ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø, OHSAS 18001 arbejdsmiljø samt ISO 50001 energi. Vi forventer ikke, at du er verdensmester på alle 4 områder.

Du skal fungere som LEAD auditor hos virksomheder primært i industrien. Du vil få dine “egne” kunder, hvor du skal stå for de årlige eller halvårlige auditeringer. Der kan herudover være nogle kursusopgaver samt håndtering af nye kunder, der kommer ind i dit område.

Personlige kvalifikationer:

Du har et stort drive, har flere års erfaringer fra jobs i erhvervslivet, og du kan lide at arbejde sammen med kunder og kollegaer. Du kan etablere gode tillidsforhold til dine kunder og er god til at skabe overblik og ro ude hos kunderne. Oven i dette er du god til at arbejde struktureret og har det drive, der skal til for at gøre jobbet til en succes. Du får mulighed for at arbejde med de bedste i branchen og på de større projekter.

Faglige kvalifikationer:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester med en ingeniør faglig baggrundet. Du har sikkert også stor erfaring fra et eller flere jobs. Har du herudover erfaring med et eller flere ISO områder vil dette være et plus, men ikke et krav. Vi vil selvfølgelig sørge for, at du bliver IRCA certificeret LEAD auditor, hvis du ikke allerede er det.

Intertek DIC tilbyder dig:

Et spændende job hvor du har rige muligheder for at bruge din viden og få indflydelse på de projekter, der arbejdes med. Lønnen vil være attraktiv i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Du kører ud hjemmefra, og da du primært skal betjene det jyske marked vil den optimale bopæl derfor være i Trekantområdet eller Midtjylland. Der hører en gulpladebil med til jobbet samt selvfølgelig telefon og internetadgang fra hjemadressen.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte HR Manager Karl Erik Nielsen på telefon 2137 6420 eller sende en ansøgning til karl.erik@intertek.com.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

 

 

 

 

Uopfordrede ansøgninger

Vi er inde i en rivende udvikling, så vi forventer løbende at få behov for at udvide medarbejderstaben med kompetente, løsningsorientrede og ikke mindst positive medarbejdere.

Vi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger, så du skal altid være velkommen til at sende os en ansøgning. Du må endelig kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du ønsker at få flere informationer om virksomheden og hvordan det er at arbejde i Intertek DIC A/S.

Er du freelance auditor eller brancheekspert, hører vi også gerne fra dig.

  • Kontakt

HR Manager Karl Erik Nielsen
Telefon: +45 2137 6420
E-mail: karl.erik.nielsen@intertek.com