Ledige stillinger

Intertek A/S søger dygtige auditorer (interne/eksterne), der som LEAD auditor kan servicere vores kunder inden for FSSC 22000, IFS, GMP+, GLOBAL G.A.P. og MSC/ASC CoC.

Intertek A/S hører indenfor sit område til blandt de 3 største på verdensbasis og arbejder med rådgivning, træning og auditering på en lang række områder. Vi er mere end 42.000 ansatte i 100 lande, og i Danmark er der omkring 35 kollegaer. Intertek A/S har hovedkontor i Kolding.

Vi søger dygtige og erfarne auditorer til auditering, rådgivning og træning med en bred og solid erfaring inden for fødevarer området.

Der kan være tale om ansættelse eller tilknytning som underleverandør.

Er du interesseret i at vide mere om de spændende muligheder, er du velkommen til at kontakte direktør Jan Søe Dybdal på telefon +45 42 95 60 82 eller sende en ansøgning til jan.soe.dybdal@intertek.com.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er inde i en rivende udvikling, så vi forventer løbende at få behov for at udvide medarbejderstaben med kompetente, løsningsorientrede og ikke mindst positive medarbejdere.

Vi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger, så du skal altid være velkommen til at sende os en ansøgning. Du må endelig kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du ønsker at få flere informationer om virksomheden og hvordan det er at arbejde i Intertek DIC A/S.

Er du freelance auditor eller brancheekspert, hører vi også gerne fra dig.

  • Kontakt

Direktør Jan Søe Dybdal
Telefon: +45 4295 6082
E-mail: jan.soe.dybdal@intertek.com