Opdatering BRC Global Food Standard v7

DIC-Academy tilbyder en introduktion og gennemgang af det nye sæt af kriterier, der lægges op til i den nye BRC Global Food Standard version 7. Kursusdagen fokuserer på forskellene mellem BRC Global Food Standard version 6 og den nye version 7.

Programmet for dagen

Et 1 dags kursus der fokuserer på forskellene mellem BRC Global Food Standard version 6 og den nye version 7. Hvad er ændret, fjernet eller strammet op?

Der foretages en gennemgang af ændringerne, og der bliver mulighed for at diskutere, hvordan de fortolkes og/eller implementeres.
Kurset henvender sig til dem, der allerede kender kravene i BRC version 6 og, som skal arbejde med at implementere de nye krav i et eksisterende system.

Tidspunkt:
27. februar 2015
Kl.: 08:30 – 16:30

Kursusleder:
Lead Auditor Lisbeth Licht

Kursussted:
Hotel Svanen, Billund
Nordmarksvej 8
7190 Billund

Pris:
Kr. 995,- inkl. kursusmaterialer og forplejning. Prisen er excl. Moms.
Normalpris kr. 3.200,-

Tilmelding hos:
mzk@dic.dk