Salg og tilbud

Intertek DIC A/S er i de seneste 5 år kåret som Gazelle virksomhed, så vi er inde i en rivende udvikling.

Den udvikling vil vi meget gerne fortsætte i mange år fremover.

Ny certificering:

Hvis du som kunde for første gang bevæger dig ud på dette marked, er vi fuldt ud bevidste om, at det kan være svært at orientere sig og finde rundt i standarderne.

Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du står overfor en ny certificering. Vi vil gerne hjælpe dig med at få afdækket dine behov, så du får den rigtige certificering første gang. De fleste ting kan klares via telefon og mail, men vi kommer også gerne ud til et uforpligtende møde. Vi vil meget gerne høre din historie, se din virksomhed og møde dig personligt.

Vi vil meget gerne sælge certificeringer, men det skal være den rigtige og kun hvis behovet er der!

Tilbudstjek på dine eksisterende certificeringer:

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et tilbud på dine eksisterende certificeringer. Der kan muligvis være både tid og penge at spare!

Vi reviderer løbende vores egne kunders behov og tilbud, så vi ikke lader os lulle i søvn.

Tendere/udbud:

Hvis du står overfor at sende dine certificeringer i udbud, vil vi meget gerne inviteres med!

Vi skal gøres vores bedste for at skabe en god løsning for dig, som sikrer fortsat udvikling i din virksomhed og en økonomisk besparelse. Vi vil også gerne præsentere vores og måske jeres kommende auditorer, så vi møder op med kompetente medarbejdere.

Oplæg/foredrag:  

Er du ansat i en organisation eller er du medlem af et netværk, så kommer vi gerne ud og fortæller om de forskellige standarder. Vi holder også indlæg ved medlemsmøder. Dette gør vi naturligvis gratis og vi lover, at vi nok skal spare jer for lange virksomhedspræsentationer og unødig ”salgsgas”.

Vi sætter fagligheden først!