Vore kunder

Når du som kunde spørger os, hvad en certificering kan gøre for dig, så er svaret: “Meget mere end du umiddelbart ville tro!”. Og det plejer at holde vand.

Vores strategi er at tage udgangspunkt i din egen virksomhed. Vi har kompetencen til hurtigt at danne os et overblik over de stærke og svage sider, og hvad der skal til, for at gennemføre en certificering. Som uvildig sparringspartner indgår vi i en dialog, der målrettet satser på, at din virksomhed får en gevinst gennem certificeringsprocessen. Gevinsten kan bestå i bedre lønsomhed, en opstramning af rutinerne, opgradering af virksomhedens kompetencer m.v.

En certificering er en investering i fremtiden. De fleste virksomheder véd godt, at der er hjørner hist og her, som ikke helt fungerer efter hensigten. Nu bliver der sat fokus på tingene, og der findes en løsning. Dette resulterer som oftest i både et bedre arbejdsklima og en mere rationel drift.

I tilgift får din virksomhed et synligt bevis på, at tingene er i orden – nemlig et certifikat. Med det på væggen, kan du dagligt glæde dig over, at du har gennemført en proces, der sikrer både dig og dine medarbejdere anerkendelse inden for branchen, og som samtidig er en sikkerhed for, at dine kunder får en ydelse, der lever op til standardens krav.